Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Π.Ο.Υ.Ε.Φ. για την υπογραφή σύμβασης έκδοσης των νέων υπηρεσιακών ταυτοτήτων των υπαλλήλων εξωτερικής φρούρησης στα Κ.Κ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)

Κορυδαλλός 01/12/2014
Αρ. Πρωτ: 810

Θέμα: Υπογραφή σύμβασης έκδοσης νέων υπηρεσιακών ταυτοτήτων.

Κύριε Πρόεδρε, συνάδελφοι,

Με την Υπουργική απόφαση 1350 από 29/03/2013, αποφασίστηκε η «αλλαγή σχεδίου και μορφής των υπηρεσιακών ταυτοτήτων των υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης».

Μετά από ενέργειες της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. και την προσωπική δουλειά μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της σε όλα τα επίπεδα της ως τώρα διαδικασίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τη Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 υπεγράφη η σύμβαση με την εταιρεία που ανέλαβε την έκδοσή των ταυτοτήτων μας, της παραδόθηκε το συγκεντρωμένο υλικό και σε ηλεκτρονική μορφή και εντός του επόμενου διμήνου θα τις έχουμε στα χέρια μας!!

Σήμερα 01/12/2014 αναρτήθηκε στη «Δι@ύγεια» του Υπουργείου Δικαιοσύνης η σύμβαση για την εκτύπωση και την προμήθεια υπηρεσιακών ταυτοτήτων για τις ανάγκες της Υπηρεσίας μας.

Τέλος, επισημαίνουμε στους νέους συναδέλφους να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε όταν εκδοθούν οι αριθμοί Μητρώου τους, να προωθηθούν για εκτύπωση.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
-Ο-      -Ο-
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου