Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Διαταγή ΕΛ.ΑΣ. για την οριστική ένταξη των πρώην δημοτικών αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία - Στις 19 Ιανουαρίου η ανάληψη υπηρεσίας

Εκδόθηκε χθες και η αναμενόμενη διαταγή για την οριστική ένταξη των πρώην δημοτικών αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με αυτή, η υπογραφή ανάληψης υπηρεσίας θα γίνει τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015. 


Όσοι υπηρετούσαν σε διαφορετικό Τμήμα ή Διεύθυνση θα λάβουν φύλλο πορείας ώστε στις 19.1.2015 να παρουσιάσουν στο νέο τους Τμήμα. Όσοι δεν είχαν τοποθετηθεί προσωρινά στην ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει άμεσα να μεταβούν στο Α.Τ. που έκαναν αναστημομέτρηση και να προβούν στις προβλεπόμενες ενέργειες, ώστε να παρουσιαστούν και αυτοί στις 19.01.2015. Όσοι είχαν τοποθετηθεί προσωρινά στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά εντάσσονται σε άλλους φορείς, θα πρέπει με δική τους ευθύνη να έρθουν σε συνεννόηση με το φορέα υποδοχής προκειμένου να παρουσιαστούν για την ανάληψη καθηκόντων.

Σημειώνεται ότι και όσοι απουσιάζουν με άδεια κύησης, λοχείας, ανατροφής κλπ. θα πρέπει να παρουσιαστούν και αυτοί για να υπογράψουν ανάληψη υπηρεσίας, ενώ όσοι κωλύονται για οποιονδήποτε λόγο θα πρέπει να ενημερώσουν τηλεφωνικά και να προσκομίσουν αργότερα το σχετικό δικαιολογητικό για την απουσία τους.

Τέλος, οι οριστικά εντασσόμενοι στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών οφείλουν να παρουσιαστούν στο αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α. στις 19.1.2015 μέχρι τις 12.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου