Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση Π.Ο.Υ.Ε.Φ. για τα ΦΕΚ μετάταξης στα Καταστήματα Κράτησης, τις αιτήσεις παραμονής στα Κ.Κ. & την εξαίρεση από το Μ.Τ.Π.Υ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ 
ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ (Π.Ο.Υ.Ε.Φ.)

Θέμα: ΦΕΚ οριστικής μετάταξης – Μ.Τ.Π.Υ. νέων συνάδελφων.

 Κορυδαλλός 16/01/2014
Αρ. Πρωτ: 19

Ενημερώνουμε ότι το ΦΕΚ οριστικής μετάταξης των νέων συναδέλφων στα Καταστήματα Κράτησης δεν θα εκδοθεί λόγω του περιορισμού που υπάρχει την προεκλογική περίοδο. Παρόλα αυτά χθες υπήρξε νέα συνεννόηση ανάμεσα στα δύο υπουργεία και αποφασίστηκε ότι μέχρι να εκδοθεί η εν λόγω Υπουργική Απόφαση οι συνάδελφοι θα συνεχίσουν να μισθοδοτούνται από το φορέα που μισθοδοτούνται μέχρι σήμερα. Επίσης εστάλησαν στη Γραμματεία πολιτικού προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ τα ονόματα των συναδέλφων που αιτήθηκαν την παραμονή τους στα Καταστήματα Κράτησης και θα συνεχίσουν να εργάζονται στο Υπουργείο μας και μετά το πέρας της 19ης Ιανουαρίου 2015.

Όσον αφορά το θέμα του Μ.Τ.Π.Υ. επικοινωνήσαμε με την αρμόδια Διεύθυνση της Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων όπου είχαμε στείλει το υπ’ αρίθμ. 752/18-10-2014 ερώτημα σχετικά με επιλογή ασφάλισης ή όχι στο μετοχικό Ταμείο και μας ενημέρωσαν ότι οι νέοι συνάδελφοι μπορούν σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 17 του άρθρου 4 του ν.3513/2006 να ζητήσουν την εξαίρεσή τους από την ασφάλιση του Μ.Τ.Π.Υ. και ότι αναμένουν την υπογραφή του Γενικού Διευθυντή για να μας αποστείλουν την απάντηση την ερχόμενη εβδομάδα.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου