Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η νεολαία της ΝΔ χτυπά κάτω από τη ζώνη τους δημοσίους υπαλλήλους – Ο Βασιλάκης με το φραπέ που δεν θέλει να αξιολογηθεί (βίντεο)

Ο δημόσιος υπάλληλος που αντιτίθεται στην αξιολόγηση, πίνει το φραπέ του, δεν σηκώνει τηλέφωνο, τον τοίχο πίσω του κοσμούν αφίσες της συνδικαλιστικής του παράταξης και είναι συνδεδεμένος με την καρέκλα.

Αυτό είναι σε λίγες γραμμές, το νέο προεκλογικό σποτ της νεολαίας της ΝΔ που έχει άρωμα … Κυριάκου Μητσοτάκη και ήδη έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Αποτελεί, δε, χτύπημα κάτω από τη ζώνη για τους εργαζομένους στο δημόσιο, αφού ουσιαστικά τους πετάει το μπαλάκι των ευθυνών για τη μη εφαρμογή του μέτρου, με ένα «άκομψο» και γελοίο τρόπο.


H ΟΝΝΕΔ χλευάζει του δημοσίους υπαλλήλους

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/

Σχόλιο: Η συκοφάντηση κατά των δημοσίων υπαλλήλων από την Ν.Δ. και τη νεολαία της καλά κρατεί...
Σε σχέση με  το βίντεο γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο χαρακτήρας που περιγράφεται δεν αγγίζεται από καμία αξιολόγηση και ότι το δεδομένο πρόβλημα προκαλείται από τις κομματικές προσλήψεις και τις κομματικές παρεμβάσεις. Στο Δήμο Αθηναίων γνωρίζουμε πολύ καλά την εικόνα αυτή, και ας μην ξεχνάμε ότι σε κάθε έκτακτο θέμα που προέκυπτε, τα κάστανα από τη φωτιά καλούνταν να βγάλουν υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας οι οποίοι αναλάμβαναν διοικητικά καθήκοντα και καθάριζαν για όλο το δήμο (για να συνεχίζουν τα κομματικά ρουσφέτια να πίνουν τον καφέ τους). Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε σε συγκεκριμένες αξιολογήσεις συναδέλφων-φαντάσματα που ήταν σε θέσεις γραφείων ή «διαθέσεις» μετά από κομματο-συνδικαλιστικές παρεμβάσεις, και μάλιστα η πλειοψηφία από αυτούς τιμήθηκε με βαθμό αξιολόγησης που αντιστοιχούσε σε 8 και 10 μόρια στην κινητικότητα, ξεπερνώντας κατά πολύ τον μέσο όρο όλων των υπόλοιπων...
Η δήθεν αξιολόγηση της κυβέρνησης είναι ένα ακόμη όπλο στην κομματική φαρέτρα για τη βόλεψη ημέτερων, και ας μην ξεχνάτε ότι από το βαθμό της αξιολόγησης θα εξαρτάται σύντομα η μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη, όπως εξαρτήθηκε ως μοριοδοτούμενο κριτήριο η διαθεσιμότητα και η κινητικότητα.
Ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων ήρθε η ώρα να πάρουν το μάθημά τους, τα πάντα έχουν τα όριά τους εκτός από τη θρασύτητα της συγκεκριμένης κυβέρνησης.

1 σχόλιο: