Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Εξωτ. Φρούρησης Κ.Κ. για τη νέα κατάταξη των συναδέλφων που υποβιβάστηκαν μετατασσόμενοι στα Κ.Κ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

  

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ

            Κορυδαλλός: 27/03/2015

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ

        

ΚΑΤ. ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»

          

Σολωμού 3 Κορυδαλλός Τ.Κ. 18122

 

ΤΗΛ: 210-4941342/210-4959993 ΦΑΞ: 210-4962681

          

e-mail: ptyxyefkk@yahoo.gr

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΛΟΓΩ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 

Συνάδελφοι, το Σωματείο μας με σειρά εγγράφων έχει γνωστοποιήσει στο Τμήμα Προσωπικού του Υπουργείου Δικαιοσύνης το θέμα της νέας κατάταξης των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών που υποβαθμίστηκαν μέσω της διαδικασίας κινητικότητας και τοποθετηθήκαν στην Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης.
Δυστυχώς όμως έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με τον προϊστάμενο του Τμήματος Προσωπικού, μας ενημέρωσε ότι η διαδικασία είναι στάσιμη από την πρώτη ημέρα τοποθέτησης σας, καθώς η έλλειψη προσωπικού και οι αυξανόμενες εργασιακές απαιτήσεις αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την ενασχόληση και την ολοκλήρωση του εν λόγω θέματος. Προτάθηκε μάλιστα από τον ίδιο αν υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας για το συγκεκριμένο θέμα.
Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να αναλάβουμε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε με την συνδρομή σας μια ΛΙΣΤΑ, με σκοπό να τους διευκολύνουμε και να επισπεύσουμε την διαδικασία ολοκλήρωσης των νέων κατατάξεων.
 Οφείλουμε στο σημείο αυτό να σας τονίσουμε συνάδελφοι ότι η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται από ανιδιοτελείς προθέσεις και μέσα σε ένα πλαίσιο αγαστής συνεργασίας. Δεν απαιτείται ούτε αιτούμαστε την εγγραφή σας στο Σωματείο μας.
ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ (ΑΠΟ ΠΕ ή ΤΕ ΕΓΙΝΕ ΔΕ) ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ E-MAIL: ptyxyefkk@yahoo.gr, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ Υ.Ε.Φ.Κ.Κ.» ΘΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ E-MAIL ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ :
  • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ
  • ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
  • ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ
  • ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ
  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
  • ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ ή ΤΕ
  • ΔΗΜΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
  • ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
  • ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ
Ε-ΜΑΙL :   ptyxyefkk@yahoo.gr

Καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των email θεωρείται η 10η Απριλίου 2015. Παρακαλούμε όπως τηρήσετε το χρονοδιάγραμμα για την επίσπευση της διαδικασίας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία τους.
 
                           Με εκτίμηση

Δείτε επίσης παλαιότερο έγγραφο του Ανεξάρτητου Σωματείου Κορυδαλλού «Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Εξωτερικής Φρούρησης Κ.Κ. Υπ. Δικαιοσύνης» για το ίδιο θέμα:


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

               ΠΡΟΣ:

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ

1. Δ/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας Κατ. Κρατησης        

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ

2. Γεν Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών        

ΚΑΤ. ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»

  Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και        

Σολωμού 3 Κορυδαλλός Τ.Κ. 18122

         Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

ΤΗΛ: 210-4941342/210-4959993 ΦΑΞ: 210-4962681

          

e-mail: ptyxyefkk@yahoo.gr

 

Κορυδαλλός: 16/03/2015

 

Αρ. Πρωτ.: 75         

 


ΘΕΜΑ: Αίτηση για αυτοδίκαια κατάταξη σε βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο λόγω υποβάθμισης από ΠΕ ή ΤΕ σε ΔΕ, των μεταταχθέντων πρώην Δημοτικών Αστυνομικών.

Σε συνέχεια του από 19/12/2014 με αρ. πρωτ. 104241, αναπάντητου εγγράφου μας, πάρα την πάροδο τριών μηνών, με θέμα (Νέα κατάταξη σε βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο λόγω υποβάθμισης από ΠΕ ή ΤΕ σε ΔΕ, των μεταταχθέντων πρώην Δημοτικών Αστυνομικών), αισθανόμαστε την υποχρέωση να επανέλθουμε καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα η αυτοδίκαια νέα κατάταξη των μεταταχθέντων πρώην Δημοτικών Αστυνομικών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4093/2012 και τα οριζόμενα της ανωτέρω αίτησης, λόγω υποβάθμισης, και να σας εκφράσουμε την ανησυχία μας για την άπραγη παρέλευση των μηνών καθώς και για την καθυστερημένη  στάση του αρμόδιου τμήματος του Υπουργείου, με αποτέλεσμα να μην έχει ταχτοποιηθεί ακόμα αυτό το καίριας σημασίας ζήτημα για την ισότιμη και ισόνομη αντιμετώπιση των υπάλληλων που υποβαθμίστηκαν, και να αιτηθούμε απάντηση στα κάτωθι  ερωτήματα :
  • Για ποιο λόγο δεν λάβαμε έγγραφη απάντηση για τα ερωτήματα του προηγούμενου εγγράφου μας ;
  • Πότε θα πραγματοποιηθεί η αυτοδίκαια νέα κατάταξη των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών που υπέστησαν αυτή την βιαία και άδικη υποβάθμιση από την μνημονιακή συγκυβέρνηση ;
  • Θα υπάρξει μέριμνα για την αναδρομική οικονομική αποζημίωση τους (από 17-4-2014, ΦΕΚ/508/Γ’), όχι μόνο για τον βασικό μισθό αλλά και για τα βραδινά – εξαιρέσιμα – υπερωρίες που έχουν αποζημιωθεί, χωρίς όμως να έχει πραγματοποιηθεί η νέα κατάταξη τους, με αποτέλεσμα να είναι χαμηλότερα απ’ όσα θα έπρεπε να εισπράξουν ;
  • Το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείο έχει προβεί στις κατάλληλες κινήσεις – ενέργειες, και αν ναι από πότε, για να ζητήσει διευκρινήσεις,  εάν αυτές απαιτούνται, από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σχετικά με την νέα κατάταξη των υπάλληλων που υποβαθμίστηκαν, κάτι το οποίο όφειλε να είχε πράξει από την πρώτη ημέρα μετάταξης των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών (από 17-4-2014, ΦΕΚ/508/Γ’), όταν δηλαδή μετατάχτηκαν και εντάχτηκαν πλήρως στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με οριστικό ΦΕΚ, και όχι να αφήνει αυτό το σημαντικό ζήτημα μετέωρο να διαιωνίζεται κρατώντας τους υπάλληλους σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας και ανασφάλειας ;

Λαμβάνοντας μάλιστα υπόψιν τις τελευταίες εξελίξεις και το ενδεχόμενο η ανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας να γίνει και με υπαλλήλους που μετατάχτηκαν στα Καταστήματα Κράτησης ή οι εν λόγω υπάλληλοι να ενταχθούν στο μεγάλο πλάνο κινητικότητας, γίνεται πλέον επιτακτικό και επιβεβλημένο η νέες κατατάξεις να πραγματοποιηθούν άμεσα και πριν από οποιαδήποτε μελλοντική κινητικότητα των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών.

                           Με εκτίμηση


Δείτε επίσης ακόμη παλαιότερο έγγραφο του ίδιου σωματείου για το ζήτημα αυτό:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ

               ΠΡΟΣ:

ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ

       1. Διεύθυνση Προσωπικού Υπουργείου

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ

           Δικαιοσύνης Διαφάνειας

ΚΑΤ. ΚΡΑΤΗΣΗΣ»

         και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Σολωμού 3 Κορυδαλλός

       2. Διεύθυνση Οικονομικού Υπουργείου

Τ.Κ. 18122

          Δικαιοσύνης Διαφάνειας     

ΤΗΛ: 210-4941342/ 210-4959993

          και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

ΦΑΞ: 210-4962681

      

e-mail: ptyxyefkk@yahoo.gr

 

Κορυδαλλός: 19/12/2014

 

Αρ. Πρωτ.: 48       

 


ΘΕΜΑ: Νέα κατάταξη σε βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο λόγω υποβάθμισης από ΠΕ ή ΤΕ σε ΔΕ, των μεταταχθέντων πρώην δημοτικών αστυνομικών.
                  
Στις 23 Ιουλίου 2013 εκδόθηκε ο νόμος 4172/2013 (ΦΕΚ Α 167/23-7-2013),με τον οποίο συμπεριλήφθησαν και οι διατάξεις του άρθρου 81 με τίτλο : «Κατάργηση θέσεων Δημοτικής Αστυνομίας», το οποίο ορίζει : « 1. Από την 23η.9.2013 καταργούνται στους δήμους οι θέσεις του κλάδου ΠΕ Δημοτικής Αστυνομίας, ΤΕ Δημοτικής Αστυνομίας, ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας και ΥΕ Δημοτικής Αστυνομίας. Οι υπάλληλοι, των οποίων οι θέσεις καταργούνται, και εφόσον κατείχαν τις θέσεις αυτές την 9η Ιουλίου 2013, εντάσσονται στο πρόγραμμα κινητικότητας, σύμφωνα με την υποπαράγραφο Ζ.2 του ν. 4093/2012 (Α΄222). Με κοινή απόφαση των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθορίζονται τα προσόντα, οι προϋποθέσεις και η διαδικασία αξιολόγησης και ένταξης των υπαλλήλων, που αναφέρονται στο δεύτερο εδάφιο της παρούσας παραγράφου, στους κλάδους ΔΕ Εξωτερικής Φρούρησης και ΔΕ Φύλαξης των Καταστημάτων Κράτησης, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα.»
Με την υπ’ αριθμ 51966 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β 1568/16-6-2014) των Υπουργών Οικονομικών – Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων – Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, έγινε καθορισμός του είδους, του αντικειμένου και της διάρκειας εκπαίδευσης των υπαλλήλων, των αναφερομένων στο άρθρο 81 του Ν. 4172/2013, που μετατάχθηκαν στους κλάδους ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης.
Με την υπ’ αριθμ. 35575/16−4−2014 (ΦΕΚ Γ΄ 508) απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μετατάχτηκαν πρώην δημοτικοί αστυνομικοί στους κλάδους ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης, όπως αυτή συμπληρώθηκε με την υπ’ αριθμ. 25936/25−4−2014 (ΦΕΚ Γ΄ 540) όμοια, καθώς και με την υπ’ αριθμ ΔΙΠΙΔΔ/Β.2.Δ/239/13598/30.5.2014 (ΦΕΚ Γ΄ 672/2-6-2014) απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Με την ένταξη των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών στο μόνιμο προσωπικό του Υπουργείου   Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πρόεκυψε ένα μέχρι στιγμής άλυτο ζήτημα το οποίο ζημιώνει οικονομικά τους μεταταχθέντες πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς.
Συμφώνα με το νόμο 4093/2012 (ΦΕΚ Β 222/12-11-2012),και συγκεκριμένα με το άρθρο 1 και άρθρο 3 της παραγράφου Ζ. (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙOY ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ), υποπαράγραφος Ζ.1. (ΜΕΤΑΤΑΞΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, προβλέπεται ότι:
«1. Επιτρέπεται: α) η μετάταξη μόνιμων πολιτικών υπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που υπηρετούν σε υπηρεσίες κεντρικές και περιφερειακές, του Δημοσίου, των ανεξάρτητων αρχών, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης(Ο.Τ.Α.) πρώτου και δεύτερου βαθμού, και β) η μεταφορά υπαλλήλων των νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) που ανήκουν στο δημόσιο τομέα σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου, ανεξάρτητων αρχών, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. πρώτου και δεύτερου βαθμού για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, ιδίως στις περιπτώσεις που οι ανάγκες αυτές προκύπτουν λόγω μεταβολής των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών και των συναφών δραστηριοτήτων τους, όταν διαπιστώνεται μετά τη διενέργεια αξιολόγησης πλεονάζον προσωπικό ή για την καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου μπορεί να μεταφέρεται για τον ίδιο λόγο σε Ν.Π.Ι.Δ. του δημόσιου τομέα. Για την εφαρμογή της παρούσας υποπαραγράφου, ως δημόσιος τομέας νοείται αυτός που έχει οριοθετηθεί με το άρθρο 1 παρ. 6 του ν. 1256/1982, όπως ίσχυε πριν τη θέση σε ισχύ του άρθρου 51 του ν. 1892/1990, συμπεριλαμβανομένων όλων των φορέων που απαριθμούνται ειδικότερα στο άρθρο 14 παρ. 1 του ν. 2190/1994 και μη εξαιρουμένων των περιπτώσεων που απαριθμούνται στην παράγραφο 2 του ίδιου άρθρου, όπως ισχύει μετά την αντικατάστασή του με το άρθρο 1 του ν. 3812/2009. Τα νομικά πρόσωπα του Κεφαλαίου Β΄ όπως αυτά ορίζονται στην παρ. 5 του άρθρου 1 του ν. 3429/2005 δεν καταλαμβάνονται από τις διατάξεις της παρούσας υποπαραγράφου. Η μετάταξη ή μεταφορά των υπαλλήλων της προηγούμενης περίπτωσης παραγράφου είναι υποχρεωτική και γίνεται χωρίς αίτησή τους σε υφιστάμενες κενές θέσεις ή σε θέσεις που συστήνονται με την πράξη μετάταξης ή μεταφοράς στον κλάδο ή στην ειδικότητα στους οποίους μετατάσσεται ή μεταφέρεται ο υπάλληλος. Οι μετατασσόμενοι ή μεταφερόμενοι πρέπει να κατέχουν τα τυπικά προσόντα του κλάδου ή της ειδικότητας των θέσεων στις οποίες μετατάσσονται ή μεταφέρονται. Η μετάταξη ή μεταφορά μπορεί να διενεργείται και σε κενή ή συνιστώμενη θέση συναφούς ή παρεμφερούς κλάδου ή ειδικότητας, της ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας, εφόσον ο υπάλληλος κατέχει τα τυπικά προσόντα του κλάδου ή της ειδικότητας στον οποίο μετατάσσεται ή μεταφέρεται. Εφόσον ο υπάλληλος συναινεί, η μετάταξη ή μεταφορά του μπορεί να γίνεται και σε κλάδο κατώτερης κατηγορίας.
3. Η μετάταξη ή μεταφορά κατά την περίπτωση 1 δεν καταλύει την υπηρεσιακή σχέση δημοσίου δικαίου ή τη σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου του υπαλλήλου ούτε μεταβάλλει τη νομική φύση των σχέσεων αυτών ή τις σχέσεις ασφάλισης, με τις οποίες υπηρετούσε ο υπάλληλος στο φορέα προέλευσής του. Η μετάταξη γίνεται με το βαθμό και το μισθολογικό κλιμάκιο που ο υπάλληλος κατείχε πριν τη μετάταξή του. Όποιος μετατάσσεται ή μεταφέρεται σε κατώτερη κατηγορία σύμφωνα με το τελευταίο εδάφιο της περίπτωσης 1 κατατάσσεται στο βαθμό και το μισθολογικό κλιμάκιο της νέας κατηγορίας με βάση το συνολικό χρόνο υπηρεσίας του, χωρίς να διατηρεί τυχόν διαφορά αποδοχών.»

Μετά την έκδοση των νέων οριστικών πινάκων (25-11-2014) από τον ΑΣΕΠ και εν αναμονή της έκδοσης των ΦΕΚ οριστικής τοποθέτησης, προκύπτουν δυο εύλογα και σημαντικά ερωτήματα που αφορούν τους πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς που μετατάχτηκαν στην Υπηρεσία Εξωτερικής Φρούρησης των Καταστημάτων Κράτησης :
1.    Πότε θα πραγματοποιηθούν οι αυτοδίκαιες νέες κατατάξεις συμφώνα με τις ως άνω διατάξεις του νόμου 4093/2012 (ΦΕΚ Β 222/12-11-2012);
2.    Θα υπάρξει αναδρομική ισχύ, για το βασικό μισθό και για τις οικονομικές αποζημιώσεις που αφορούν βραδινά – εξαιρέσιμα – αργίες – υπερωριακή απασχόληση, για τους υπαλλήλους που μετατάχτηκαν  με τα ανωτέρω ΦΕΚ και οι οποίοι θα καταταχτούν σε ανώτερο μισθολογικό κλιμάκιο έπειτα από τις νέες κατατάξεις, σύμφωνα με τις μισθολογικές διατάξεις του Δεύτερου Κεφαλαίου του ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226 Α΄) «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015.»;

                           Με εκτίμηση

Αντί σχολίου: Συγχαρητήρια στα μέλη του ανεξάρτητου αυτού σωματείου για τη βοήθεια που προσπαθούν να προσφέρουν στους συναδέλφους. Όπως είναι πλέον φανερό σε όλους, το Υπουργείο Δικαιοσύνης χωλαίνει στη λειτουργία του χωρίς να το έχει αγγίξει καμία αξιολόγηση...

1 σχόλιο:

  1. MΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή