Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Το υπόμνημα κατά φαντασίαν μέλους της ανύπαρκτης προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του μη υφιστάμενου Πανελλήνιου Σωματείου ΔΑΕΑ - Η συγνώμη του συναδέλφου

Θα θυμάστε την Ερώτηση στη Βουλή του Βουλευτή της ΝΔ Κ. Κουκοδήμου σχετικά με την εθελοντική μετακίνηση των πρώην δημοτικών αστυνομικών στην υπό ανασύσταση Δημοτική Αστυνομία και τις ανακρίβειες (για να μη πούμε τίποτα πιο βαρύ) που αναγράφονταν εντός του υπό κατάθεση εγγράφου της Ερώτησης. Θυμίζουμε ότι η Ερώτηση τελικά αποσύρθηκε (διαβάστε σχετικά εδώ).

Διαβάστε  στο παρακάτω έγγραφο που εξασφάλισε το dimastin.gr,  το υπόμνημα που υπογράφει δήθεν μέλος της διοικούσας επιτροπής του υπό σύσταση Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών Ελληνικής Αστυνομίας βάση του οποίου συντάχθηκε από τους συνεργάτες του Βουλευτή, η συγκεκριμένη Ερώτηση. 

Σημείωση Ε.Κ.Ε.Δ.Α.: Η Διοικούσα Επιτροπή εκλέγεται από τα ιδρυτικά μέλη, τα οποία ουδέποτε προχώρησαν σε σχετική συζήτηση. Επίσης ουδέποτε κατατέθηκε σε Πρωτοδικείο της χώρας ιδρυτική διακήρυξη σωματείου με αυτό το όνομα. Ο τύπος προφανώς αυτοανακηρύχθηκε μέλος Διοικούσας Επιτροπής σωματείου που δεν έχει και δεν πρόκειται να συσταθεί. Για να δούμε, όσοι τόσο καιρό έβριζαν δήθεν αυτόκλητους συνδικαλιστές τι θέση θα πάρουν... ή μάλλον γνωρίζουμε, γιατί τους χαρακτηρίζει η αφερεγγυότητα, η ασυνέπεια, και ο ατομικισμός.




Λάβαμε το παρακάτω απολογητικό υπόμνημα, το οποίο και δημοσιεύουμε:

Μέσα από το βήμα του dimastin, Θα ήθελα να απολογηθώ για την όποια αναστάτωση προκάλεσα με το εν λόγω υπόμνημα. Με το έγγραφο αυτό, απλώς επιθυμούσα να εκφράσω δικές μου, προσωπικές απόψεις, οι οποίες ευτυχώς δεν παρήγαγαν κανένα αποτέλεσμα. Το εν λόγω έγγραφο παρότι συντάχθηκε με τις καλύτερες των προθέσεων δυστυχώς περιείχε πολλές ανακρίβειες, πράγμα που τώρα το αποδίδω στην ένταση από την οποία διακατεχόμαστε οι περισσότεροι πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί ετούτη τη περίοδο. Σίγουρα, δεν συνέβει εκ του πονηρού. Φυσικά, λάθος μου ήταν και η χρησιμοποίηση της ιδιότητας μου ως μέλους της διοικούσας επιτροπής του υπό σύσταση Πανελλήνιου σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ η οποία έγινε λανθασμένα απο πλευράς μου. Όμως, σας διαβεβαιώνω, ότι κατάλαβα το λάθος μου σχετικά νωρίς και έπεισα τον Κο Κουκοδήμο να μην καταθέσει τελικά την ερώτηση στη βουλή, όπως και έγινε. Επαναλαμβάνω ότι δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν συνάδελφο ή καμία ομάδα συναδέλφων. 

Χίλια συγγνώμη, από καρδιάς! 

Βασίλης Δούκας
Πρώην Δημοτικός Αστυνομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου