Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ανακοίνωση Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας για τη μη καταβολή της μισθοδοσίας στις 13 Αυγούστου, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 14
ΤΗΛ:210-5210659

Αθήνα, 11-08-2015 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
               
                Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι διαβεβαιώσεις που μας είχαν δοθεί, δια στόματος Αντιδημάρχου ότι θα καταβληθούν τα 2 15νθήμερα στις 13/8/2015 έπεσαν στο κενό. Η ενημέρωση που έχει το Δ.Σ. του Συλλόγου είναι ότι η μισθοδοσία μας θα καταβληθεί στις 21/8/2015.

                Μαζί με τα οφειλόμενα οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας παραμένουν απλήρωτοι από την 01 Ιουλίου 2015, ενώ την ίδια στιγμή οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης απολαμβάνουν «τα μπάνια του λαού», αδιαφορώντας παντελώς για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας και οι οικογένειες τους.
          
    Κύριε Δήμαρχε οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας δεν είναι επαίτες. Σας καλούμε να αναλάβετε πρωτοβουλίες γιατί η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας έχει καταντήσει «γεφύρι της Άρτας». Η υπομονή των εργαζομένων έχει εξαντληθεί. Η ανικανότητα, η ανευθυνότητα και η αλαζονεία «κάποιων» που έχουν οριστεί ως υπεύθυνοι για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας πρέπει να λάβει τέλος.

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας
Κόσσυβας Απόστολος         Γκούβας Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου