Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Και νέοι «άχρηστοι» στη λίστα της ΝΔ: Αυτή τη φορά απαξιώνει τους αστυνομικούς

Μετά τις καθαρίστριες, τους σχολικούς φύλακες και τους καθηγητές, σήμερα η ΝΔ, διά στόματος Μανώλη Κεφαλογιάννη, ενέταξε στην λίστα των «άχρηστων» τους αστυνομικούς, λέγοντας πως οι σεκιουριτάδες είναι εγγύηση για καλύτερη ασφάλεια. Να δώσει εξηγήσεις αν υιοθετεί τις θέσεις Κεφαλογιάννη , καλεί τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για το θέμα της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων, είπε:



«Θα πάτε δηλαδή στους Χανιώτες και θα τους πείτε ότι θα δώσω στο γερμανικό δημόσιο το νέο αεροδρόμιο που έφτιαξε το ελληνικό δημόσιο», ρώτησε ο Β. Λυριτζής τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

«Βέβαια» απάντησε αμέσως το κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, «διότι το ελληνικό κράτος για να βάλει μια καρέκλα πρέπει να κάνει διαγωνισμό..Να σας πω κάτι... Πότε είναι καλύτερη η ασφάλεια, όταν είχαμε τους Έλληνες αστυνομικούς στα αεροδρόμια ή τώρα που έχουμε ιδιωτικούς secutiry; Εγώ σας πληροφορώ ότι δεν μπορώ να περάσω (εννοεί τώρα με τους ιδιωτικούς secutiry). Υπάρχει ελληνικό αεροδρόμιο που να μην περνάω "αέρα πατέρα"; Ξέρετε τι κουβαλάω εγώ;»

Στις δηλωσεις Κεφαλογιάννη απάντησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τη ΝΔ να δώσει εξηγήσεις:

«Δεν φαίνεται να έχει τελειωμό η λίστα των “άχρηστων του δημοσίου τομέα” που έχει συγκροτήσει η Νέα Δημοκρατία. Μετά την επίθεση του προέδρου της, Β. Μεϊμαράκη, στους επαναπροσληφθέντες καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, τους σχολικούς φύλακες, το διοικητικό προσωπικό των πανεπιστημίων και τις καθαρίστριες, που είχαν απολυθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά, ήρθε η σειρά του Μ. Κεφαλογιάννη, να απαξιώσει τα σώματα ασφαλείας της χώρας και συγκεκριμένα τους αστυνομικούς.

Ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ χαρακτήρισε “άχρηστους”(!) τους Έλληνες αστυνομικούς, προκειμένου να υπεραμυνθεί των ιδιωτικοποιήσεων, στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” του τηλεοπτικού Σκάι. Ο Μ. Κεφαλογιάννης ισχυρίστηκε πως “Πότε είναι καλύτερη η ασφάλεια, όταν είχαμε τους Έλληνες αστυνομικούς στα αεροδρόμια ή τώρα που έχουμε ιδιωτικούς secutiry; Εγώ σας πληροφορώ ότι δεν μπορώ να περάσω... Υπάρχει ελληνικό αεροδρόμιο που να μην περνάω "αέρα πατέρα"; Ξέρετε τι κουβαλάω εγώ;"

Εκτός από αυτά που ενδεχομένως... “κουβαλάει” ο υποψήφιος της, η ΝΔ οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το αν υιοθετεί την θέση του Μ. Κεφαλογιάννη σχετικά με τις ικανότητες της Ελληνικής Αστυνομίας. »

Πηγή: http://www.stokokkino.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου