Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Στους δρόμους της Αθήνας από σήμερα η δημοτική αστυνομία - Ρεπορτάζ σε ALPHA και MEGA

Στους δρόμους της Αθήνας, με πλήρη καθήκοντα, επέστρεψε από σήμερα η δημοτική αστυνομία, μετά από απουσία δύο ετών. 


Ενώ την προηγούμενη εβδομάδα περιορίζονταν σε ενημέρωση και προειδοποίηση των πολιτών, πλέον, οι 391 δημοτικοί αστυνομικοί προχωρούν στη βεβαίωση παραβάσεων και την επιβολή προστίμων για παραβίαση ελεγχόμενης στάθμευσης, παράνομη και αντικοινωνική στάθμευση σε πεζόδρομους, πλατείες και ράμπες για ΑμεΑ, παράνομη κατάληψη δημοσίου χώρου με τραπεζοκαθίσματα κλπ.

Οι πολίτες μπορούν να κάνουν επισημάνσεις και καταγγελίες μέσω της Γραμμής του Δημότη, όλο το 24ωρο, στον τετραψήφιο αριθμό 1595 ή μέσω e mail στη διεύθυνση tep@cityofathens.gr.

Δείτε το ρεπορτάζ του ALPHA:




Πηγή: http://www.alphatv.gr/

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA εδώ:


Επέστρεψε σήμερα, μετά από δύο χρόνια απουσίας, η δημοτική αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας και ήδη έχει αρχίσει τις κλήσεις για παράνομη στάθμευση, αλλά και παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου από τραπεζοκαθίσματα έως πάγκους μικροπωλητών χωρίς άδεια.

Πρόκειται για 391 δημοτικούς αστυνομικούς που έπιασαν από νωρίς το πρωί δουλειά.

Είχε προηγηθεί ένα 10ήμερο, στο οποίο οι άνδρες και οι γυναίκες της δημοτικής αστυνομίας ενημέρωναν τους πολίτες για τις αρμοδιότητες, τα καθήκοντα και τις προτεραιότητές της.

Βασική προτεραιότητα τους θα είναι η προστασία του δημοσίου χώρου (παραβίαση της ελεγχόμενης στάθμευσης, παράνομη και αντικοινωνική στάθμευση σε πεζόδρομους, πλατείες και ράμπες ΑΜΕΑ, παράνομη κατάληψη δημοσίου χώρου με τραπεζοκαθίσματα κ.ά.).

Πηγή:  http://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου