Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του πρώην δημοτικού αστυνομικού Γιάννη Μπίστα για το 4ο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΟΤΑ Αθηνών



Ο Συνάδελφος Μπίστας Ιωάννης από το Δήμο Μεταμόρφωσης
Υποψήφιος στις εκλογές αυτή την Τρίτη 13/12/2016, για το 4ο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΟΤΑ Αθηνών, που απαρτίζεται από τους Δήμους
Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης - Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Ν. Ιωνίας, Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Πεντέλης, Φιλοθέης - Ψυχικού και Χαλανδρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του:

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
 Στις εκλογές που θα γίνουν την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 θα ψηφίσουμε για την ανάδειξη εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Η συμμετοχή όλων μας θα επιβεβαιώσει τη βούλησή μας να παραμείνουμε ενωμένοι, από όποια θέση και αν υπηρετούμε. Τα υπηρεσιακά συμβούλια είναι  ένας θεσμός ο οποίος καθιερώθηκε  με αγώνες. Για αυτό  χρειάζεται  να εκλέγονται σε αυτές τις θέσεις συνάδελφοι ακέραιοι, με διάθεση για εργασία και γνώση, οι οποίοι στην πράξη να αποδεικνύουν την ικανότητα τους.

Την σημερινή εποχή, που οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα όσο υπηρετούμε ή προερχόμαστε από δημοτικές αστυνομίες, βιώσαμε και βιώνουμε συνθήκες πρωτόγνωρες, μέσα σ' ένα ρευστό, πολιτικό-οικονομικό, κοινωνικό και εργασιακό περιβάλλον, οι εργαζόμενοι όσο ποτέ άλλοτε θέλουν έναν υπηρεσιακό σύμβουλο που να είναι κοντά τους, να καταλαβαίνει τα ιδιαίτερα προβλήματα τους, να τους υπερασπίζεται και να τους προστατεύει από τις αυθαιρεσίες της διοίκησης και των δημάρχων, κάνοντας κάθε δίκαιο και νόμιμο αίτημα δική του υπόθεση, να αγωνίζεται για διαφάνεια, αξιοκρατία, αξιοπιστία, ισονομία και να στηρίζει τους συναδέλφους.

Είναι χρέος όλων μας την Τρίτη  13 Δεκεμβρίου με την ψήφο μας, να εκλέξουμε ως εκπροσώπους μας στα υπηρεσιακά συμβούλια, τους καλύτερους και  πιο άξιους.

Πιστεύοντας ότι ως  εκπρόσωπός των εργαζομένων αυτά τα χρόνια σε διάφορα συνδικαλιστικά όργανα,  ανταποκρίθηκα στο ρόλο και την αποστολή μου κι ότι με το λόγο μου, την αγωνιστική στάση μου, και τις ενέργειές μου τίμησα την εμπιστοσύνη των συναδέλφων, αλλά και  βιώνοντας ο ίδιος την διαθεσιμότητα, την αδικία, την αβεβαιότητα, και την αναξιοκρατία που με έκανε να συνεχίσω σε πείσμα όλων αυτών που θέλανε την κατάργηση του κλάδου μας , σας ενημερώνω ότι σ' αυτές τις εκλογές είμαι υποψήφιος  για το 4ο Υπηρεσιακό Συμβούλιο  με το ψηφοδέλτιο της Συνδικαλιστικής Ανατροπής.

Ζητώ τη στήριξη και την ψήφο σας, για να  προσφέρω τις υπηρεσίες μου σ' όλους τους εργαζομένους, μην ξεχνώντας από πού ξεκίνησα και του τι βιώσαμε όλοι μαζί αυτά τα δύσκολα χρόνια,  φιλοδοξώντας να φανώ χρήσιμος στον καθένα σας χωριστά, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στο θεσμό της δημοτικής αστυνομίας  και στην πορεία του συνδικαλιστικού κινήματος.

Πάντα στη διάθεσή σας,
Μπίστας Ιωάννης
Τηλ. 6972715188  bisgan@yahoo.gr


Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο συνάδελφο, γνωστό στον κλάδο για τη δράση του τόσο πριν όσο και μετά τη θέση μας σε διαθεσιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου